Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرحمان شاه‌حسینی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص آرای انضباطی بازی پیکان و سایپا، همچنین تغییر نتیجه این مسابقه اظهار داشت: همانطور که می‌دانید بازیکن غیرمجاز تعریف دارد و یکی از مصادیق تعویض‌های غیرمجاز، تعداد تعویض‌های یک تیم هست. تیم پیکان یک نفر بیشتر از حد مجاز در بازی به کارگیری کرد و طبق قانون باید با این تیم برخورد می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیکن غیرمجاز چه نیم دقیقه به کارگیری شود چه چند صدم ثانیه، طبق قانون نتیجه باید تغییر می‌کرد.

وی افزود: با کمال تاسف شاهدیم بعضی از افرادی که تخصصی ندارند می‌گویند، چون فلان بازیکن در مسابقه اثری نداشته است نیازی به تغییر نتیجه نیست. رای انضباطی بازی پیکان و سایپا منطبق با استاندارد‌های بین‌المللی بود و به درستی صادر شده است.

رییس سابق کمیته انضباطی گفت: تمام مسئولانی که در زمینه تعویض قصور داشتند باید محروم شوند. خواه مسئول برگزاری، داور چهارم، ناظر مسابقه یا سرپرست تیم فوتبال پیکان. شبیه به این اتفاق قبلاً هم در فوتبال ما افتاده است و همین حکم برایش صادر شده است.

شاه‌حسینی گفت: امیدوارم همواره همین‌طور عدالت ساری و جاری باشد. شاید امروز بعضی اشخاص به واسطه محرومیت یا حکم کمیته انضباطی ناراحت باشند، اما وقتی ببینند که در ادامه کمیته انضباطی با شجاعت نسبت به همه اشخاص حقیقی و حقوقی رای صادر می‌کند و تبعیضی وجود ندارد، از قانون‌گرایی حمایت خواهند کرد. تاکیدم بر این موضوع هست که نظام دادرسی فوتبال  قاطعانه، عادلانه، منصفانه و به سرعت (بدون تاخیر) رای خود را صادرکند.

وی عنوان کرد: وقتی به سرعت با خاطیان برخورد جدی شود، رفته رفته شاهد کاهش تخلفات خواهیم بود و روی رویکرد افرادی که شاید در آینده برای بروز تخلف وسوسه شوند، تاثیر خوبی می‌گذارد و آنها را از فضای تخلف دور می‌کند و جریمه‌ها و حکم‌های انضباطی بازدارنده خواهد بود. بیشتر بخوانید: رأی دیدار جنجالی سایپا – پیکان صادر شد

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۸۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر ارکان خودرو، نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است/ خودرو‌های آف‌رود تابع قوانین باشند

به گزارش صدای ایران از ایسنا، سردار سید تیمور حسینی در حاشیه جلسه دیدار مردمی که با حضور شماری از فرماندهان پلیس راهور فراجا در مرکز ۱۹۷ برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران گفت: امروز فرصتی دست داد تا با مردم بدون واسطه دیدار و گفتگو داشته باشیم و بنده و همکارانم تلاش کردیم تا جای ممکن و تا جایی که قوانین و مقررات اجازه می‌دهد به مشکلات و مطالبات مردم رسیدگی کنیم. در مجموع حدود ۱۵۰ نفر به شکل حضوری و حدود همین تعداد نیز به شکل تلفنی مشکلات خود را مطرح کردند. همچنین تعدادی نیز پیشنهاد یا تشکر داشتند. 

وی در خصوص بیشترین مطالبات مطرح شده از سوی مردم در این جلسه گفت: بیشترین مشکلات بیان شده از سمت مردم، مربوط به حوزه شماره گذاری خودرو‌ها و همچنین تخلفات آموزشگاه‌های رانندگی بود. اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و جریمه رانندگی نیز از دیگر موارد مطرح شده بود. اما نکته مهم در مورد جریمه‌ها این بود که هیچ کدام جریمه اشتباهی نبود، بلکه درخواست بخشش بود.

نور استاندارد چراغ خودرو چگونه است؟

رئیس پلیس راهور فراجا درپاسخ به پرسشی در مورد نور چراغ خودرو‌ها نیز گفت: نور چراغ‌ها باید تلفیقی از رنگ زرد و سفید باشد و چراغ فابریک خودرو‌ها از شرایط استاندارد برخوردار است. استفاده از چراغ با نور مطلقا سفید هم ممنوع است و باید از همان چراغ‌های استاندارد استفاده شود. البته رنگ چراغ ترمز باید قرمز باشد. همچنین استفاده از چراغ زنون برای خودرو‌ها مطلقا ممنوع است و اگر مشاهده شود ماموران پلیس نسبت به جریمه آن اقدام خواهند کرد. چراغ زنون خطرآفرین است و می‌تواند برای دید دیگر رانندگان به خصوص رانندگان مسیر مقابل خطر ایجاد کند. البته چراغ‌های فابریک خودرو‌ها مشمول جریمه نخواهد شد.

تغییر در ارکان خودرو غیرقانونی است

حسینی با تاکید بر اینکه هرگونه تغییر در ارکان خودرو غیرقانونی است، گفت: در مورد خودرو‌های آفرودی هم لازم است که این خودرو‌ها نیز باید تابع قوانین باشد و به هیچ عنوان تغییری در ساختار خودرو ایجاد نکنند. با تمامی خودرو‌هایی که در ارکان اصلی همچون چرخ، چراغ، ارتفاع و مواردی از این دست تغییر ایجاد می‌کنند برخورد خواهد شد و مشمول جریمه می‌شوند. همچنین باید تغییرات ایجاد شده را رفع کرده و خودرو را به حالت اولیه و استاندارد دربیاورند.

وی در خصوص کنار نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو‌ها نیز گفت: نصب هر گونه نوشتار، استیکر، برچسب و ... بر روی شیشه‌ها و بدنه خودرو ممنوعیت دارد و تنها استثنا برای خودرو‌هایی است که مربوط به بخش‌های تجاری و اقتصادی و یا امدادی هستند که آنها هم باید مجوز مربوطه را دریافت و ضوابط در مورد نصب برچسب را رعایت کنند. در این ضوابط ابعاد برچسب و ... مشخص است. در غیر این صورت هرگونه تصویر و نوشته تزئینی و ... روی خودرو، دودی کردن شیشه و ... ممنوعیت دارد و مشمول جریمه خواهد شد.


دیگر خبرها

  • تغییر زمان حضور ویسی در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
  • تصویر جالب از عکس یادگاری بعد از ۱۰ سال
  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • حسینی مثل پرسپولیس: نیمه مربیان برای من(عکس)
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • غافلگیری سایپا برای متقاضیان این خودرو
  • کارنامه جواد نکونام در تبریز صادر می‌شود
  • تغییر ارکان خودرو، نصب برچسب و استفاده از چراغ زنون ممنوع است/ خودرو‌های آف‌رود تابع قوانین باشند
  • شمس آذر ۲ - ۱ پیکان/ شاگردان دقیقی به رده هفتم صعود کردند
  • هفته بیست و پنجم لیگ برتر| پیکان دقیقه 90 چپ شد/شمس آذر با برد باخت به استقلال را فراموش کرد