Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@13:46:16 GMT

نمازی: کاش ایران مثل آمریکا سقف قرارداد داشت

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۷۹۴۹

نمازی: کاش ایران مثل آمریکا سقف قرارداد داشت

مربی ایرانی - آمریکا تیم هیوستن دینامو می‌گوید فیفا نمی‌تواند هر چهار قانون آزمایشی خود را به یک باره وارد فوتبال کند. هم‌چنین او ترجیح می‌دهد فوتبال به شکل کنونی و اصیل خود باقی بماند.

به گزارش مشرق، امید نمازی درباره قوانین آزمایشی فیفا برای توسعه و جذابیت فوتبال که قرار است در مسابقات جوانان و تورنمنت‌های دوستانه اجرا شود، از جمله قانون تعویض‌های نامحدود گفت: قانون پنج تعویض که اخیرا تصویب شده به بهبود فوتبال کمک کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم‌ها می‌توانند از بازیکنان سرحال و آماده استفاده کنند و به همین دلیل تغییر و تحولی در فوتبال رخ داده است.

او با اشاره به اجرای قانون تعویض نامحدود در بازی‌های دانشگاهی آمریکا اظهار کرد: من اعتقادی به این قانون ندارم چون تعویض‌های مداوم، فوتبال را به یک بازی فیزیکی و سرعتی تبدیل خواهد کرد. من به چشم خودم این قانون را دیدم و معمولا بازیکنان با هر استراحت کوتاه مجددا با انرژی و سرعت بیش‌تری وارد زمین می‌شوند و به همین دلیل با آن موافق نیستم. در فوتبال مساله‌ای به نام خستگی و نزول فیزیکی وجود دارد که بازیکنان جدید با کیفیت بالاتر می‌توانن از نیمکت وارد زمین شوند و خودشان را نشان دهند. گرفتن این موضوع از فوتبال خوب نیست.

این مربی ایرانی شاغل در لیگ MLS آمریکا درباره کاهش هر نیمه فوتبال از ۴۵ دقیقه به ۳۰ دقیقه مفید گفت: فکر می‌کنم ۳۰ دقیقه کم است. می‌توان این عدد را ۳۸ تا ۴۰ دقیقه در نظر گرفت. من نمی‌گویم غلط است ولی بازیکن هم در طول ۴۵ دقیقه استراحت می‌کند ولی با این زمان مفید سرعت بازی هم بسیار بالاتر می‌رود و بی‌اندازه می‌شود. من از این قانون هم استقبال نمی‌کنم.

او در واکنش به قانون تعلیق پنج دقیقه‌ای بازیکنان در صورت دریافت کارت زرد گفت: در تمام قوانینی که اعلام شده با این موضوع موافق هستم. این قانون هم در لیگ دسته دوم آمریکا آزمایش شد. چیز بدی نیست ولی باید سیستم VAR وجود داشته باشد که بازیکن‌ها به درستی کارت زرد بگیرند و تیمی متضرر نشود.

بیشتر بخوانید:

نگاهی به ۳۰ لژیونر ایران در فصل بعد

نمازی با بیان این که اگر فیفا می‌توانست قانون آفساید را اصلاح می‌کرد گفت: به نظرم باید قانون آفساید اصلاح شود و یا خط آفساید عقب‌تر برود. مثلا می‌توانند خط آفساید را ۱۰ متر بعد از محوطه جریمه حریف قرار دهند. هر چه فضای بیش‌تری به تیم‌ها بدهند، کار فنی تیم‌ها هم بهتر می‌شود. این موضوع فوتبال را جذاب‌تر می‌کند.

این کارشناس فوتبال درباره قانون زدن اوت به وسیله پا به جای پرتاب با دست گفت: از این قانون هم استقبال نمی‌کنم. حداقل می‌توانند یک خطی را در نظر بگیرند و بگویند اگر بعد از این خط توپ به اوت رفت می‌توان با پا ضربه زد و آن را به ضربه ایستگاهی تبدیل کرد.

نمازی در واکنش به این که فکر می‌کند این قوانین تا چه مقدار قابلیت اجرایی دارد؟ اظهار کرد: فکر نمی‌کنم چهارتا قانون را یک جا وارد بازی کنند. فکر می‌کنم یک به یک آزمایش کنند. مثلا قانون پنج تعویض برای فوتبال خوب بود و ما در لیگ MLS از این موضوع استفاده می‌کنیم و بسیار خوب است.

او تاکید کرد: خیلی با تغییرات زیاد موافق نیستم. فوتبال به همان حالت اصیل خود جذاب‌تر است. قانون و قوانین جدید همه برای خلق موقعیت بیش‌تر است اما تعوبض نامحدود خلق موقعیت را کاهش می‌دهد.

مربی تیم هیوستن دینامو آمریکا درباره شرایط تیمش در لیگ MLS گفت: تیم ما از سال پیش عملکرد بهتری ارائه کرده است. با این که به خاطر قوانین لیگ بیش‌تر قراردادها دو تا سه ساله است، ما توانستیم یک سری تغییرات را ایجاد کنم اما در آمریکا زمان بیش‌تری به مربیان می‌دهند. در حال حاضر تیم رو به پیشرفت و بهبود است. پارسال در انتهای جدول بودیم اما الان هفتم هستیم و اگر الان مسابقات تمام شود، راهی پلی آف می‌شویم که یک دستاورد بزرگ است.

نمازی خاطرنشان کرد: قوانین لیگ آمریکا از لحاظ برابری تیم‌ها سخت‌گیرانه است. مثلا همه تیم‌ها سقف قرارداد دارند و یک تیم نمی‌تواند ولخرجی کند و در نتیجه بیش‌تر تیم‌ها با هم مساوی هستند و نتیجه گرفتن در لیگ ساده نیست. هر تیمی شانس برد را دارد. تیم‌هایی که بهتر تمرین می‌کنند و روز بازی عملکرد بهتری دارند می‌توانند به پیروزی برسند.

وی ادامه داد: کاش در ایران هم همین کار را می‌کردند. مثلا وقتی سقف قرارداد روی ۴۰ میلیارد تومان باشد و تیم بخواهد با یک بازیکن ۱۵ میلیارد تومان قرارداد ببندد، آن وقت مجبور می‌شود بقیه ۱۵ بازیکن خود را با ۲۵ میلیارد تومان جذب کند.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان فیفا امید نمازی آمریکا سقف قرارداد تیم ها بیش تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۷۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد

به نقل از المعلومه، ادامه دخالت‌های «النا رومانوسکی» سفیر آمریکا در امور امنیتی و مسائل اجتماعی عراق، واکنش محافل عراقی را به همراه داشته است.

در این راستا «رفیق الصالحی» نماینده فراکسیون پارلمانی صادقون عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا از کشورش به خاطر اظهارات مداخله جویانه او شد.

وی با بیان اینکه اظهارات اخیر سفیر واشنگتن در بغداد مردود و نیازمند موضع ملی برای بیرون راندن آن از عراق است، تاکید کرد: رومانوسکی ملت و دولت عراق را بسیار خوار و خفیف کرده و تداوم تحرکات وی خطرناک است و تبعاتی برای حاکمیت کشور به همراه دارد.

به گفته الصالحی، این قبل تحرکات آمریکا، دخالت آشکار در امور داخلی عراق است.

«نیسان الزایر» عضو کمیسیون حقوق بشر پارلمان عراق نیز اظهارات رومانوسکی درباره اصلاح قانون مبارزه با فحشا و بی بندو باری جنسی در مجلس عرا، را مورد انزجار قرار داد.

«یاسر الحسینی» دیگر نماینده مجلس عراق نیز گفت: ما نمی‌پذیریم که سفیر آمریکا در بغداد خود را رئیس جمهور عراق بداند. دخالت‌های وی مخرب است، از این رو از دولت می‌خواهیم که قیمومیت آمریکا بر عراق را متوقف کند.

وی به دخالت‌های سفیر آمریکا در عراق در امور امنیتی و مسائل اجتماعی در کشورش اشاره کرد و خواستار واکنش دولت و وزارت خارجه عراق در قبال تحرکات سفیر آمریکا در بغداد شد.

پیش از این نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق با اشاره به اینکه، رومانسکی قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده، گفته بود: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشا در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی افزود: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین، هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

در همین حال، «ابتسام الهلالی» رئیس فراکسیون المنتج الوطنی در پارلمان عراق نیز تاکید کرده بود: سفیر آمریکا در عراق برای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی در این کشور تلاش می‌کند.

وی افزود: ما شاهد اقدامات پارلمانی در عراق برای جلوگیری از تحرکات آمریکا در این کشور در راستای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی هستیم. اقدامات سفیر آمریکا به ویژه در خصوص حمایت از همجنس گرایی در جامعه عراق نگران کننده است.

الهلالی ادامه داد: ما باید از طریق کانال‌های قانونی و دیپلماتیک در برابر پیاده شدن این پروژه‌ها در عراق وارد عمل شویم. اقدامات سفیر آمریکا در راستای اجرای راهبرد این کشور با حمایت برخی کشور‌های غربی انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، پارلمان عراق اخیرا با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی، قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.

پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • توسعه تعریف «یهودستیزی» در آمریکا چه خطراتی دارد؟
  • موقعیت ویژه سردار؛‌ رم «آزمون» را می‌خواهد؟‌
  • غرامت سنگین بایرن برای همکاری با جانشین توخل
  • مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
  • لایحه «امنیت شغلی» قانونی مضاعف و غیرکارشناسی