Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهاد قانونگذار دنیای فوتبال در تازه‌ترین مجمع این سازمان، قوانین جدید این رشته ورزشی را ابلاغ کرد که استفاده از ۵ تعویض در تمامی تورنمنت‌های تحت نظارت فیفا جزو آنها است.   به گزارش تسنیم، اتحادیه بین‌المللی فوتبال (IFAB) به عنوان نهاد قانونگذار این رشته ورزشی امروز یکصد‌و‌سی‌و‌ششمین اجلاس سالانه‌اش را در شهر دوحه قطر برگزار و در آن مصوباتی جدید را ابلاغ کرد که از روز نخست ماه جولای سال جاری لازم‌الاجرا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در این جلسه که به ریاست جانی اینفانتینو رئیس فیفا و حضور نمایندگانی از فیفا، اتحادیه فوتبال انگلیس، اتحادیه فوتبال ایرلند، اسکاتلند و ولز برگزار شد، یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث، قانون مربوط به تعداد تعویض‌ها بود که از زمان آغاز شیوع کرونا به 5 بازیکن افزایش پیدا کرد و از آن زمان به صورت مرتب تمدید  شد. در جلسه امروز IFAB تصویب شد که از این پس تمامی تورنمنت‌های تحت نظارت فیفا با امکان انجام 5 تعویض برای تیم‌ها برگزار شود اما در مورد تورنمنت‌های داخلی تصمیم‌گیری به فدراسیون‌های هر کشور واگذار شد. در همین راستا، حداکثر تعداد بازیکنان نیمکت‌نشین در لیست هر تیم از 12 به 15 نفر افزایش پیدا کرد.   عدم احترام به داوران و امنیت آنها موضوع دیگری بود که در این جلسه مورد بحث قرار گرفت و به عنوان یک معضل جهانی معرفی شد؛ از این رو اعضا به اتفاق تصمیم گرفتند که سازوکاری برای برطرف کردن این موضوع پیدا و اجرا کنند. یکی از راه حل‌های پیشنهادی استفاده از دوربین‌های همراه قابل نصب روی لباس‌ داوران برای شناسایی افراد خاطی بود.   محاسبه منصفانه‌تر زمان‌های تلف شده، فرصت زدن ضربه دروازه، معرفی خطاهای هند منجر به اخراج مستقیم (گرفتن موقعیت گل به هر شکل و در هر موقعیت مکانی با استفاده عمدی از دست)، قرار داشتن هر دو پای دروازه‌بان روی خط دروازه هنگام ضربات پنالتی و در نهایت ادامه بررسی استفاده از ربات‌ پیش از تأیید نهایی استفاده از آنها برای کمک به تشخیص آفساید‌ها دیگر موضوعات جلسه اتحادیه بین‌المللی فوتبال در قطر بود. تماشاخانه ببینید| دیپلمات لاف‌زن؛ داستان مذاکره‌ای با دستاوردهای دروغین ببینید| فیلم استثنایی از حمله خرس نر برای خوردن توله ماده/ دفاع مادر و سقوط هر دو خرس از بالای صخره فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۳۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!

ایتنا - آیپد اپل به فهرست محصولات و خدمات شرکت‌های بزرگ فناوری اضافه شد که مشمول مقررات سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا برای متوقف کردن سوءاستفاده از قدرت رقابت می‌شوند.
این اقدام به معنای آن است که اپل، شش ماه فرصت دارد تا اطمینان حاصل کند اکوسیستم تبلت این شرکت، مطابق با مجموعه اقدامات بازدارنده تحت «قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا است.

سیستم عامل موبایل iOS، فروشگاه اپ استور و مرورگر سافاری اپل پیش از این هدف این قانون قرار گرفته‌اند اما اپل، مشخص شدن این شرکت برای خدمات خاص را در دادگاه عمومی اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ، به چالش کشیده و قرار است جلسه رسیدگی به درخواست این شرکت، در سال میلادی جاری برگزار شود.

مارگارت وستاگر، کمیسر رقابت اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای گفت:‌ تصمیم اتحادیه اروپا برای قرار دادن آیپد تحت «قانون بازارهای دیجیتال»، حفظ انصاف و رقابت را تضمین می‌کند. وی اظهار کرد: تحقیقات نشان داده که سیستم عامل iPadOS، دروازه مهمی است که بسیاری از شرکت‌ها برای دسترسی به مشتریانشان، به آن متکی هستند.

این تصمیم، یک شکست برای شرکت آمریکایی اپل است که باید سیستم عامل خود را برای عمل به مجموعه‌ای از الزامات و ممنوعیت‌ها، اصلاح کند و به کاربران آیپد اجازه دهد اپلیکیشن‌ها را فراتر از مرزهای انحصاری اپل دانلود کنند و بتوانند برنامه‌های از قبل نصب شده در این دستگاه را حذف کنند.

سخنگوی اپل اظهار کرد: این شرکت به خدمات‌رسانی به مصرف کنندگان اروپایی متعهد مانده و همزمان تلاش می‌کند ریسک‌های امنیت داده و حریم خصوصی جدید ناشی از «قانون بازارهای دیجیتال» را خنثی کند.

«قانون بازارهای دیجیتال» اتحادیه اروپا، ضربه‌ای به قلب مدل‌های کسب و کار شش شرکت فناوری قدرتمند جهان شامل اپل، مایکروسافت، متا پلتفرم، گوگل، آمازون و بایت دنس (شرکت مادر تیک‌تاک) است که همگی به عنوان «دروازه‌بان‌های دیجیتالی» مشخص شده‌اند و مشمول الزامات جدید قرار می‌گیرند تا مانع سوءاستفاده از نفوذشان شود.

تحت این قانون که از هفتم مارس به طور کامل اجرایی شد، شرکت‌هایی که به عنوان «دروازه‌بان دیجیتالی» مشخص شده اند حق ندارند سرویس‌های خود را بر سرویس‌های رقبا در اولویت قرار دهند. همچنین اجازه ندارند اطلاعات شخصی را در سراسر خدمات مختلف، یکپارچه کنند و از داده‌های جمع آوری شده از شرکت‌های شخص ثالث برای رقابت با آنها استفاده کنند و باید به کاربران اجازه دهند اپلیکیشن‌ها را از پلتفرم‌های رقیب، دانلود کنند.

دیگر خبرها

  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • رویارویی تیم ملی فوتبال روسیه با بلاروس در مینسک
  • حضور داور چهارمحالی در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مهریز
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!